Известие

Collapse
No announcement yet.

Таблото на 156-ца не отчита нищо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Таблото на 156-ца не отчита нищо

Значи проблема ми е такъв че когато дам на контакт и таблото не отчита нищо, нито свети някоя лампичка, нито километраж, нито пробег, нито резервоар, абе нищо, все едно не съм на контакт. Като запаля нищо не се променя. Дори като пусна фаровете не се осветява.Все едно съм без табло
    Предполагам че е някой бушон и се надявам да не е кабел макар че ме съмнява да е някой кабел при ключа.

Извинявам се ако има такава тема вече, но с търсачката не успях да намеря.
    Ще съм много благодарен за съвет

П.П. Забравих да кажа че само мигачите индикират на таблото, но те и без контакт си работят а фаровете без контакт не работят
    Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 23:01.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Провери бушоните.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
      Провери бушоните.
      Проверих тези които са в купето и всички изглеждат здрави
      sigpic
      BMW 316 Compact '95

Comment

2-ри и 3-ти бушон от най-долната редица са за таблото.Не съм сигурен дали при дизела е по-различно но търси бушони за 'servizi services' и ги смени за да си сигурен че не е от тях.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
          2-ри и 3-ти бушон от най-долната редица са за таблото.Не съм сигурен дали при дизела е по-различно но търси бушони за 'servizi services' и ги смени за да си сигурен че не е от тях.
          1-ния смених, а другия ми е за касетофона, който работи , но таблото не баца
          sigpic
          BMW 316 Compact '95

Comment

"Нова" ли е колата? Ако да, свали таблото и виж да не са откачени буксите просто или някаква такава магария.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
              "Нова" ли е колата? Ако да, свали таблото и виж да не са откачени буксите просто или някаква такава магария.
              Вече от няколко месеца е моя, а и предполагам че нямаше да работят и индикаторите за мигачите ако се беше откачило отзад на таблото (поне се надявам, защото не ми се разглабя цялото табло). Карах изгасих я, запалих я отново и по едно време поглеждам километража и... нищо не работи ;(
              sigpic
              BMW 316 Compact '95

Comment

Разкачи кората на волана (долната) на три болчета е. Има няколко големи букси,даи на контакт и започни да ги мърдаш без да ги откачаш. Предполагам,че е лабава връзка.
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                  Разкачи кората на волана (долната) на три болчета е. Има няколко големи букси,даи на контакт и започни да ги мърдаш без да ги откачаш. Предполагам,че е лабава връзка.
                  Има само 2 букси на ключа и по една на чистачките и мигачите и всичко там е ок
                  sigpic
                  BMW 316 Compact '95

Comment

Ще ползвам темата да не пиша нова. И аз имам подобен проблем, само че при мен изгасва таблото само когато съм на дълги и дам ляв мигач ???. При подаване на десен си свети, като върна левия мигач пак светва. В самата ръчка за светлините и мигачите ли ми е проблема според вас? Или и аз да пробвам с буксите?
                    П.П При къси това нещо го няма.
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Working...
                    X